فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور مقرر گردید به مدت دو سال کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان زیر نظر انجمن صنایع غذایی ایران فعالیت نموده و پس از عضوگیری، فعالیت و ارزیابی مجدد، مجوز تاسیس انجمن فرآوری و بازاریابی آبزیان ایران اعطاء گردد. به همین سبب از کلیه روسای دانشگاه ها، موسسات و مراکز تحقیقاتی، سازمان ها، اتحادیه ها، اساتید، محققین و دانشجویان گروه های کشاورزی، شیلات، دامپزشکی، تغذیه و صنایع غذایی و علوم مرتبط برای عضویت و کمک به اهداف دعوت بعمل می آید.

اهداف:

۱- ارتقاء دانش فرآوری و بازاریابی آبزیان و کاربرد عملی آن در صنعت فرآوری و بازار آبزیان
۲- ایجاد همفکری و همگرایی در رشته فرآوری و بازاریابی آبزیان جهت طراحی خط مشی واحد در کشور
۳- فراهم نمودن زمینه آموزش تخصصی فعالان در این بخش
۴- بهبود شرایط زنجیره تولید با نیاز سنجی و مدیریت بخش های تخصصی فرآوری، بسته بندی و بازاریابی

برنامه ها:

۱- تولید محتوی آموزشی (جزوه، پوستر و کتاب)، برگزاری دوره ها و کارگاه‌های آموزشی
۲- برگزاری همایش های ملی و بین المللی
۳- مشاوره فنی به کارخانه‌های فرآوری و بسته بندی آبزیان و کمک بخش تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی فرآورده های آبزیان
۴- راه اندازی مجله فارسی و انگلیسی برای چاپ انواع مقالات با موضوع شیلات (با تاکید بر فرآوری و بازاریابی آبزیان)
۵- مشاوره در زمینه بازاریابی آبزیان و فرآورده های شیلاتی در داخل کشور و یا صادرات به خارج از کشور
راه های ارتباطی جهت دریافت فرم عضویت : تماس با شماره های ۰۹۱۱۹۹۳۵۶۹۰ (دکتر بهمنی) ، ۰۹۱۱۲۳۷۸۴۷۹ (دکتر زکی پور)، ۰۹۱۲۲۴۷۷۱۱۳ ( دکتر عادلی)

جهت دریافت فرم عضویت کلیک کنید

© تمامی حقوق متعلق به کمیته فرآوری و بازاریابی می باشد

طراحی سایت، رضا روار